παραγγελίες - όροι χρήσης

  • Οι αγορές πραγματοποιούνται online με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω Paypal. Για αγορές με αντικαταβολή, επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Για αγορές αξίας των 100 ευρώ και άνω, η ΩΚΥΠΟΥΣ προσφέρει στον πελάτη κουπόνι ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ των προϊόντων, σε παραγγελίες εντός Ελλάδος. Το μόνο που οφείλει ο πελάτης να πράξει στη περίπτωση αυτή είναι να αναγράψει τον κωδικό 100 στο πεδίο "Εισαγωγή κωδικού προώθησης προιόντων" στην σελίδα της τελικής αγοράς. 

  • Δεν διαθέτουμε ΠΟΤΕ προς πώληση βιβλία από τα οποία λείπουν σελίδες του κυρίως κειμένου.

  • Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ μέσω ΕΛΤΑ, εκτός εάν ο πελάτης δηλώσει την επιθυμία του για διαφορετικό τρόπο αποστολής.

  • Για διεθνείς παραγγελίες και για παραγγελίες του Ηνωμένου Βασιλείου (UK), το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι 70 ευρώ. 

  • Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής της τάξεως των 4,90 ευρώ για το πρώτο κιλό και έπειτα +0,50 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Ο όρος εν προκειμένω αφορά παραγγελίες βάρους μέχρι 10 κιλών. Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους, οι αποστολές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως του πελάτη με την διεύθυνση της ΩΚΥΠΟΥΣ.

  • Για παραγγελίες του Ηνωμένου Βασιλείου (UK), ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής της τάξεως των 8 ευρώ για το πρώτο κιλό και έπειτα +5 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Ο όρος εν προκειμένω αφορά παραγγελίες βάρους μέχρι 10 κιλών. Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους, οι αποστολές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως του πελάτη με την διεύθυνση της ΩΚΥΠΟΥΣ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας: 70 ευρώ

  • Για παραγγελίες των υπολοίπων χωρών (διεθνείς παραγγελίες), ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής της τάξεως των 12 ευρώ για το πρώτο κιλό και έπειτα + 5 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Ο όρος εν προκειμένω αφορά παραγγελίες βάρους μέχρι 10 κιλών. Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους, οι αποστολές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως του πελάτη με την διεύθυνση της ΩΚΥΠΟΥΣ. Ελάχιστο κόστος παραγγελίας: 70 ευρώ   

©2019 by Okypus 

G. Seferi 153, Larisa

41223, Greece

email: info.okypus@gmail.com

tel: +306946385769